Transporter

Transport

Flexibla lösningar på kundernas villkor

JEM Transport är specialiserade på att erbjuda snabba och flexibla kyl- och frystransporter. Våra moderna fordon är anpassade för kylda och frysta varor i samma bil. När våra kunder behöver andra typer av transporter har vi bilar redo. Vid starten 1987 var vi ett litet familjeföretag. Idag är vi elva förare med tillsammans drygt 100 års erfarenhet av tempererade transporter. Vi åtar oss även att ta hand om kundens hela logistik, från lager till transport. Du kan läsa om våra bilar under rubriken Våra fordon.

ISO och Kunder

Många av våra kunder är ISO-certifierade. Något som bland annat kräver en obruten kylhanteringskedja. Med bilar i olika storlek erbjuder vi flexibla lösningar på kundernas villkor. Vi är ännu inte certifierade enligt ISO 9001 och 14001 men om kravet kommer är vi redo att sätta igång och certifiera oss, fram tills dess försöker vi arbeta enligt ISO kraven. Vi har fasta uppdrag för bland annat Martin Olssonoch Servera RoS. Bland våra uppdragsgivare märks också Frigoscandia, Enskede bilexpress, ICA mfl.. Du möter våra bilar på gator och vägar i hela Stockholmsregionen och Mälardalen.

Bara kända ansikten

Våra kunder ska förknippa oss med trygghet och service. Alla som jobbar inom vår bransch vet att det viktigaste är att godset kommer fram i rätt tid och till rätt temperatur. Sedan är det mer mänskliga kvaliteter som gör skillnaden i långa loppet. Vi har vuxit i lagom takt för att förbli ett familjeföretag, med allt vad det innebär av engagemang och omtanke. Våra medarbetare stannar länge hos oss. Våra kunder känner oss och vi känner våra kunder.